Targetes per a beneir la taula

Beneir la taula és un costum familiar molt senzill i valuós, perquè ens acostuma des de xicotets a recordar que Déu és un Pare bo que sempre està cuidant-nos i ens fa ser agraïts. Cada dia, abans de menjar, beneïm Déu per la seua presència en la nostra vida diària i per l’afecte de les persones estimades, familiars i amics. Així prenem consciència del privilegi que suposa, en un món amb tanta soledat i pobresa, poder reunir-nos i menjar tots els dies.

És freqüent que la taula quede sense beneir per no saber com fer-ho, per por al ridícul, o pel temor a paréixer infantils. De vegades es repetix una benedicció heretada que, d’adults, pareix que ja no té sentit.
Beneir la taula quan hi ha convidats és també una forma de convidar-los a participar d’una valuosa costum familiar, a què podran unir-se si són creients o escoltar-la amb atenció i respecte si no ho són.

Descarregueu-vos les targetes de les benediccions ACÍ.

Les benediccions que vos presentem ajudaran a recobrar i a donar sentit i vida a este senzill hàbit familiar. Es tracta d’unes targetes amb pregàries que podeu imprimir, pintar i retallar a casa, en la catequesi o en qualsevol grup cristià. Així podreu beneir cada dia la taula abans de menjar amb una pregària diferent. Pot ser divertit que tota la família, especialment els xiquets, ajuden a pintar, retallar i muntar la caixeta. Si voleu, envieu-nos una foto amb les vostres obres d’art i les penjarem al web (adreça: web@laparaula.com).

Deixa un comentari